jeudi 15 mars 2012

Verrines de lentilles

Amanida de llenties.

Coure llenties amb agua salada i  una ceba  amb 3 o 4 claus d'èspecies.
Refredarles i treure la ceba amb els claus.
El temps de cocció depend de la classe de llenties...

Peler i tallar a cuadrets petits tomate.
Colocar enciam , després  la tomate y les llenties en uns vasos .    







 



Salsa :

  • 1c/s salsa Perrins 
  • 3c/s oli d'oliva 
  • 1c/c reduccío de vinagre de Modena
  • 1 escalonya picada 
  • sal i pebre al gust 

7 commentaires:

  1. Quina presentació més xula, ha de ser boníssima!!
    Moltes gràcies per participar!
    PEtons
    Sandra (Els fogons de la Bordeta)

    RépondreSupprimer
  2. M´agraden molt les amanides i servida en gotet queda molt be per quan tens convidats, queda millor presentat!!! La salsa perrins a casa va que vola!!!!Petons

    RépondreSupprimer
  3. Senzilla, sana i deliciosa! i en aquests vasets queda molt maca!!
    petonets

    RépondreSupprimer
  4. una presentació exel·lent!!! ;P petonets

    RépondreSupprimer
  5. Un presentació molt bonica i segur que estaven molt riques!

    RépondreSupprimer
  6. Una presentación preciosa, me gustan mucho las ensaladas de lentejas, es una manera ideal de disfrutar de esta legumbre.

    Bicos

    RépondreSupprimer
  7. Mmmmmmmmm que buena pinta tiene ese vasito :D

    Besos.

    RépondreSupprimer