lundi 16 janvier 2012

Pollastre amb carxofes ...La Recepta del 15.....

1  pollastre tallat a trocets petits
1llauna de cors de carxofes
all
julivert
1 got de vi blanc
oli d'oliva sal pebre



Rostir el pollatre salpebrat amb oli dins d'una cassola de ferro
Afegir-hi il vi
Quan esta cuit afegir-hi les carxofes, l'all i el julivert ben picat.
Donar un parell de tombs.
Servir amb un bon ví negre ,tipus "Somontano ".

9 commentaires:

  1. Aquest pollastre ha de ser taaaaan bo!! Me l'apunto, perquè té una pinta genial!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    RépondreSupprimer
  2. la barreja m´agrada molt!!! tot rustidet:) petons

    RépondreSupprimer
  3. que bo Frederique!!! tot el que porti carxofes m'agrada!!! petonets

    RépondreSupprimer
  4. quin rostit mes bo, en aquest fred que fa te que estar bonissim.
    molts petons Frederique

    RépondreSupprimer
  5. Amb el que m'agraden a mi els guisadets.. aquest ha d'estar boníssim!!!!
    Petonets

    RépondreSupprimer
  6. Que bo!!! Per cert, es veu que els cellers de Somontano les estan passant canutes!!
    petonets

    RépondreSupprimer
  7. Una recepta molt i molt bona!!
    Petonetss

    RépondreSupprimer
  8. molt bona receta la combinacio pollastre carxofes un rustit buenisim

    RépondreSupprimer
  9. Un pollastre cuinat amb molt de carinyo, acompanyat d´unes carxofes,.. millor impossible. I el vi molt ben triat.. Petons,

    RépondreSupprimer