samedi 15 octobre 2011

BONIATO FREGIT AMB ESPECIÈS .



Barrejar a parts iguales: 
anis en gra  
fonoll en gra  
pebre negre i blanc molt  
nou muscada en pols 
canyella en pols  
Pelar 1 kg de boniatos i tallar en trocets d'uns 2 cms.  Barrejar els trocets de boniato i 2 c/s de les especiès .  Fregir amb oli d'oliva ( uns 20cl. ) uns 10 o 15mn .Treure de l'oli i aixugar amb paper de cuina. Salar amb sal gruixuda.

5 commentaires:

  1. Aquests moniatos amb el toc especiat em semblen una meravella, me'ls apunto!!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    RépondreSupprimer
  2. Amb espècies han de ser molt bons!!!ptons

    RépondreSupprimer
  3. Quina combinació de sabors més especial ha de resultar amb aquest plat, el faré, crec que m´agradarà molt...un petonet

    RépondreSupprimer
  4. Que buena pinta, nunca he tomado los boniatos así preparados, tomo nota.

    Bicos

    RépondreSupprimer