mardi 27 septembre 2011

MAR I MUNTANYA DE BOTIFARRES AMB GAMBES


2 botifarres tallades  
4 gambes grosses 
oli 
una llesca de pa  
1 cabeça d'all 
3 tomaquets 
un grapat d'ametlles  
julivert 
sal 
aigua  
Poseu una cassola al foc amb oli i feu fregir la llesqua de pa , que guardareu . En el mateix oli feu sofregir les botifarres i les gambes , que també reservareu . A continuació hi feu el sofregit , amb la meitat dels grans d'all ben picats i el tomaquàt pelat y ben picat . Quan sigui com una confitura ho mulleu amb aigua i hi afegiu les botifarres i les gambes . Ho tapeu i ho deixeu fent xup-xup . Uns minuts abans de treure-ho del foc hi tireu una picada feta amb el pa fregit, les ametlles, la resta dels alls i el julivert . Proveu -ho de sal i ja podeu servir . És un plat que millora fet un dia per l'altre.

5 commentaires:

  1. que bé!!! moltíssimes gràcies per participar!!! mai falles!!! petonets

    RépondreSupprimer
  2. Plat saboros i de tardor!!!! petonets!!!

    RépondreSupprimer
  3. Quina delícia de mar i muntanya!!
    Petons
    Sandra

    RépondreSupprimer
  4. Amb la picada ha de quedar boníssim!
    Moltíssimes gràcies per participar.
    Petons.

    RépondreSupprimer
  5. Quina bona combinació, llonganissa (que diem a Lleida) i gambes, per llepar-se els dits... petons, i bon cap de setmana.

    RépondreSupprimer