lundi 15 août 2011

" Prèssecs amb ví " La recepte del 15......

2 prèssecs de "Calanda " , 1/4 l. de bon ví negre , 3 culleres soperes de sucre de canyella i 3 o 4 claus d'olor.
Bullir a foc lent 10 mn .
Servir molt fret .


4 commentaires:

  1. I què bons que queden els préssecs així! A casa mons pares en fan sovint!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    RépondreSupprimer
  2. Ja he vist vàries receptes de préssec amb vi, tot un clàssic! Però jo encara no l'he tastat mai...
    La recepta, amb els ingredients que has utilitzat, ha de ser bona de veritat!
    Petons

    RépondreSupprimer
  3. Estupenda receta de un clásico.
    Me gusta.
    Besos

    RépondreSupprimer
  4. Hola! He trobat el teu blog per casualitat i em quedo seguint-te. Els prèssecs amb vi no els he tasta mai, i això que es tot un clàssic i es una recepta ben senzilla de fer. Bona aportació a la recepta del 15!

    un petó i et llegeixo a la pròxima entrada :)

    RépondreSupprimer