lundi 25 juillet 2011

Truita de badocs






100g de flors de badocs
8 ous
oli d'oliva 
sal 






 Salteu en una paella amb un raig d'oli les flors de badocs.
 Afeigiu els ous batuts amb una mica de sal .
 Feu una truita rodona a la manera habitual .





.

.

7 commentaires:

  1. Caldrà tastar-la aquesta truita!! la veritat és que la flor de badoc és un afer pendent!

    RépondreSupprimer
  2. Molt senzill però completament diferent, no sabia que es podian posar flors de badocs a les truites, em sembla de lo més exòtic.Tindré que demanarne unes quantes a una miga que té hort.

    RépondreSupprimer
  3. Ostres, ens encanten aquestes flors! amb truita han de ser deliciosa!
    Petonets
    Sandra

    RépondreSupprimer
  4. Que cosa tan rica y tan bonita te ha quedado.

    Besos.

    RépondreSupprimer
  5. Gracias por participar en mi sorteo. Tienes un blog precioso del que me hago seguidora. Suerte y besos.

    RépondreSupprimer
  6. Llàstima que a qui costa tant trobar i són cars... però són una meravella i amb truita no els he provat mai però segur que m'agradarien moltítssim!
    Petons

    RépondreSupprimer
  7. Ei, aquesta truita me l'apunto, les flors de carbassó han de ser delicioses així!

    RépondreSupprimer