jeudi 28 juillet 2011

Gazpacho con mozarella

4 mini mozarella
6 tomates maduros
2 pimientos verdes 
1 pimiento rojo 
1 pepino 
1 cebolla 
1 diente de ajo
hojas de albahaca
sal
aceite de oliva
vinagre 
reducción de vinagre de Modena 

Triturar las verduras en la batidora electrica 
Añadir el vinagre y la sal
Pasar por el colador chino
Añadir el aceite
Poner en la nevera unas horas
Decorar con la mozarella ,las hojas de albahaca y unas gotitas de reducción de Modena

Servir muy frio

3 commentaires:

  1. El toc d'alfàbrega hi ha de quedar bestial, m'encanta el teu gaspatxo!
    Petons
    Sandra

    RépondreSupprimer
  2. La mozzarella lliga tan bé amb el tomàquet i l'alfàbrega, ha de ser boníssim! Ara que fa mandra millor beure's les amanides, no?
    Petons i moltíssimes gràcies per participar al Memòries.

    RépondreSupprimer
  3. Quina foto més maca!!!! El toc que has donat amb l¡alfàbrega i la mozzarella m'ha encantat! Moltíssimes gràcies per participar!!! ;P petonets i bon cap de setmana

    RépondreSupprimer