dimanche 19 juin 2011

Coca de Sant Joan

500g de farina
50 g de llevat de Paris
100g de sucre
50 g de mantega
3 ous
1sobret de sucre vainilla
fruita confitada 
pinyons
llet
sal 
Col.loqueu la farina en forma de volcà sobre la taula . Al mig afegiu-hi el sucre , els ous , la sal , el llevat , el sucre vainillat  i la mantega .
Barregeu bé amb els dits , afegiu-hi a poc a poc una mica de llet per pastar-ho bé fins a formar una massa que es desenganxi de les mans.
Lamineu - la amb el corró donant-hi forma ovalada de coca .
Deixeu-la reposar 1 hora i mitja tapada amb un drap.
Col.loqueu al damunt la fruita cconfitada i els pinyons . Empolseu-la amb sucre .



Coure al forn a 160º durant 30 minuts.

8 commentaires:

  1. Bon dia frédérique!!! aquesta setmana la faré a veure com em surt!!! la teva és molt esponjosa!!!petons

    RépondreSupprimer
  2. quina versió més xula de coca! segur que la vau gaudir molt! moltíssimes gràcies per participar a Memòries! petonets

    RépondreSupprimer
  3. I jo que encara no l'he fet!!!!
    Penso com la Silvia, molt esponjosa, m'agrada molt.
    Moltíssimes gràcies per participar al memòries.

    RépondreSupprimer
  4. Tan típica en estas fechas y tan rica. Te quedó genial.

    Besos.

    RépondreSupprimer
  5. Frédérique que pinta tan estupenda tiene esta coca, para merendar tiene que estar de escandalo.
    Un besote.

    RépondreSupprimer
  6. muy bien esta semana sera la de las cocas
    miquel

    RépondreSupprimer
  7. Está estupenda Frédérique! Ese corte!

    RépondreSupprimer
  8. T'ha quedat genial!! super esponjosa! m'encanta!
    Ptonss

    RépondreSupprimer