dimanche 5 juin 2011

Ajo blanco malagueño ... Una gentillesa dels nostres amics Luiset i Mati .

Per 1 litre d'aigua :
-100gr.d'ametlla crua
-2 o 3 grans d'alls
- 150 gr. de motle de pà remutllat
- 60 o 80 ml. de vinagre blanc -sal
-150ml d'oli
Xafar les ametlles i els alls amb una mica de sal fins aconseguir una pasra homogènia .
Afergir-hi el pa moll i pastar-ho de nou.
Incorporar l'oli  poc a poc.
Tirar el vinagre remenant-ho bé .
Afegir l'aigua freda.
Deixar unes hores a la nevera .
Remenar abans de servir amb uns encenalls de pernil .

2 commentaires:

  1. Segur que està ben bo!!amb aquests alls!! que macos
    Petons

    RépondreSupprimer
  2. Hola,Frédérique bonjour!

    C'est Lluís et Mati ici, nous sommes très heureux de nous voir dans ton blog!

    Gràcies per la gentilesa i ens fa contents que us semblés prou bo per repetir-ho i publicar-ho. Per cert, fa força més bona fila que el meu! :-)

    Una afectuosa salutació, et à bientôt, les amis!

    RépondreSupprimer